(Flex) Werkplekken

Flexibiliteit als uitgangspunt.

Wij vinden dat iedereen een plek moet kunnen vinden waar je kan (samen)werken, ondernemen, vergaderen, coachen of trainen. Maar dan wel laagdrempelig en in een gezellige sfeer. Wij staan daarom klaar om je van goede service te voorzien. Zodat je het gevoel hebt dat je thuis werkt, of gezellig ‘op kantoor’. We maken een praatje, en bieden gratis koffie of thee aan. Die we overigens erg goed vinden smaken. Klinkt dat goed? Kom dan eens langs om kennis te maken!

Ons aanbod

We bieden een breed scala op het gebied van flexibele werkplekken aan. Snel en makkelijk een werkplek, kantoor of vergaderruimte reserveren? Reserveren kan online, met onze app, via WhatsApp, per e-mail, maar ook telefonisch. Kom je regelmatig of ben je toch op zoek naar een exclusieve eigen werkplek? Overweeg dan een strippenkaart. Dit is een voordelig alternatief met extra service ten opzichte van een losse werkplek.

Persoonlijk advies met een gouden randje

Centraal in hartje van Dordrecht!

Flexwerken met een gevoel alsof je thuis bent, met alle professionele faciliteiten bij de hand. Omringd door ondernemers en professionals in een gemoedelijke sfeer. Dat is wat wij bieden. Voor ons vanzelfsprekend: koffie, thee, water en ook internet zijn altijd inbegrepen. Ook bieden we het werken of vergaderen buiten kantooruren om. Zie Flex kantoorruimtes van €14,00 die geschikt zijn voor 1-4 personen

Het kantoor Businesspoint Dordrecht is goed bereikbaar voor alle verkeer. Via de N3, heeft u een goede aansluiting op de A16 en A15 en treinstation Dordrecht Stadspolders bevindt zich op loopafstand van ons kantoor.

Komt u er niet helemaal uit?

Neem voor persoonlijk advies eenvoudig contact op via de website.

Vul daarvoor ons online contactformulier in of mail met een medewerker!