Ondernemen zonder privé

Ondernemen zonder privéadres is mogelijk, ook voor ondernemers met een onderneming die geen bedrijfsruimte kunnen of willen huren. Wilt u weten hoe? Wij leggen het u graag uit. Het afschermen van uw privégegevens bij de Kamer van Koophandel biedt namelijk veel voordelen. Via Virtual office Dordrecht is het bovendien snel geregeld én heeft u direct een heel voordelige oplossing voor een lastig probleem!

Uw privéadres afschermen bij de Kamer van Koophandel

Op internet leest u overal dat u er als zelfstandig ondernemer zonder bedrijfsadres niet onderuit komt uw privégegevens openbaar te laten publiceren door de Kamer van Koophandel. Niets is echter minder waar. Ondernemen zonder privéadres is mogelijk, ook als u geen bedrijfsruimte huurt. Dat kan simpelweg door te kiezen voor een vestigingsadres van Virtual office Dordrecht. Waar de meeste aanbieders van een tijdelijk werkadres niet voldoen aan de eisen van de Kamer van Koophandel doen wij dat wel. En juist dat maakt dat u op een eenvoudige en voordelige wijze af bent van de publicatie van uw privé-gegevens waar iedereen toegang toe heeft.

Uw privé-adres in het handelsregister, waarom eigenlijk?

Als u zich als startend ondernemer inschrijft bij de Kamer van Koophandel dient u een adres op te geven waar uw onderneming gevestigd is. Heeft u geen officiële bedrijfsruimte op een ander adres gehuurd of gekocht – iets wat vaak het geval is bij starters – dan wordt uw privéadres door de Kamer van Koophandel aangehouden als vestigingsadres van uw onderneming. Hoewel een privéadres en een vestigingsadres wettelijk gezien twee verschillende adressen zijn wordt een bedrijf dat gevestigd is op een woonadres dus in het handelsregister gepubliceerd als vestigingsadres. En dat is niet altijd even handig.

Waarom ondernemen zonder privéadres

Als uw bedrijfsadres uw privéadres is, betekent dat uiteraard dat uw privé-gegevens worden opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en openbaar gemaakt. Maar daar blijft het vaak niet bij. Te