Ondernemen zonder privé

Ondernemen zonder privéadres is mogelijk, ook voor ondernemers met een onderneming die geen bedrijfsruimte kunnen of willen huren. Wilt u weten hoe? Wij leggen het u graag uit. Het afschermen van uw privégegevens bij de Kamer van Koophandel biedt namelijk veel voordelen. Via Virtual office Dordrecht is het bovendien snel geregeld én heeft u direct een heel voordelige oplossing voor een lastig probleem!

Uw privéadres afschermen bij de Kamer van Koophandel

Op internet leest u overal dat u er als zelfstandig ondernemer zonder bedrijfsadres niet onderuit komt uw privégegevens openbaar te laten publiceren door de Kamer van Koophandel. Niets is echter minder waar. Ondernemen zonder privéadres is mogelijk, ook als u geen bedrijfsruimte huurt. Dat kan simpelweg door te kiezen voor een vestigingsadres van Virtual office Dordrecht. Waar de meeste aanbieders van een tijdelijk werkadres niet voldoen aan de eisen van de Kamer van Koophandel doen wij dat wel. En juist dat maakt dat u op een eenvoudige en voordelige wijze af bent van de publicatie van uw privé-gegevens waar iedereen toegang toe heeft.

Uw privé-adres in het handelsregister, waarom eigenlijk?

Als u zich als startend ondernemer inschrijft bij de Kamer van Koophandel dient u een adres op te geven waar uw onderneming gevestigd is. Heeft u geen officiële bedrijfsruimte op een ander adres gehuurd of gekocht – iets wat vaak het geval is bij starters – dan wordt uw privéadres door de Kamer van Koophandel aangehouden als vestigingsadres van uw onderneming. Hoewel een privéadres en een vestigingsadres wettelijk gezien twee verschillende adressen zijn wordt een bedrijf dat gevestigd is op een woonadres dus in het handelsregister gepubliceerd als vestigingsadres. En dat is niet altijd even handig.

Waarom ondernemen zonder privéadres

Als uw bedrijfsadres uw privéadres is, betekent dat uiteraard dat uw privé-gegevens worden opgenomen in het handelsregister van de Kamer van Koophandel en openbaar gemaakt. Maar daar blijft het vaak niet bij. Ten eerste wilt u ook op uw website, brochures en facturen een adres achterlaten. Daarnaast dient u – wilt u goed gevonden worden op het internet – ook uw bedrijfsadres te publiceren op Google Maps. Verder zijn er veel commerciële bedrijven die uw gegevens uit het handelsregister halen en die op internet publiceren – in een telefoongids bijvoorbeeld. En zo bent u voor iedereen te vinden op uw privéadres en kunt u privé en zakelijk niet goed scheiden.

Uw privéadres afschermen bij de Kamer van Koophandel

Kiest u er ook liever voor te ondernemen met een vestigingsadres om uw privéadres echt privé te houden? Maak dan gebruik van ons aanbod en schrijf u in voor een vestigingsadres bij Virtual office Dordrecht. Voor een vast bedrag per maand bieden wij een inschrijflocaties voor registratie bij de Kamer van Koophandel. Geheel legaal en volgens de regels van de KvK én de belastingdienst. Bekijk snel onze website. Heeft u nog vragen? Stuur ons een bericht.

Hoe moet ik mijn privéadres afschermen?

U kent het antwoord op de vraag “Waarom ik mijn privéadres moet afschermen”. We leggen u nu ook graag uit hoe u dat het beste doet. Er zijn een aantal mogelijkheden om uw privéadres af te schermen:

1. Schrijf uzelf niet in op uw woonadres, maar op een Vestigingsadres. Daarvoor dient u wel een werkruimte te huren. Dit is echter niet altijd nodig, want Virtual office Dordrecht biedt een inschrijf locatie voor registratie bij de KvK voor een vast bedrag per maand!

2. Gebruik Een eigen zakelijke telefoonnummer via VOIP.

3. Aanname en beantwoording van de telefoon

4. Receptiefunctie (via Virtual Office Dordrecht 078-6221133)

5. Altijd bereikbaar!

6. Gebruik een andere naam voor uw bedrijf dan uw eigen naam. Door een andere naam te gebruiken bent u een stuk lastiger vindbaar in het Handelsregister als iemand op uw naam zoekt.

Dit bieden wij u graag aan

We bieden een breed scala op het gebied van flexibele werkplekken aan:

Neem contact op!

Heeft u nog enkele vragen voor ons met betrekking tot ondernemen zonder privé óf kunnen wij uw organisatie (of stichting) zelfs al ergens mee van dienst zijn? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen