Postbus aanvragen zakelijk

Bent u op zoek naar een beter overzicht van al uw zakelijke post en wilt u daarom een postbus aanvragen zakelijk? Dan bent u bij Virtual Office Dordrecht zeker aan het juiste adres! Wij zijn een erkend KVK inschrijfadres. Inschrijven is zeer snel voor u verzorgd. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Wij zorgen ervoor dat uw post op een juiste manier binnenkomt en, wanneer u een maandelijks pakket bij ons neemt, ook aan u wordt overhandigt. Daarnaast kunnen wij de post ook voor u mailen en inscannen. Het hebben van een postadres geeft vaak ook een vertrouwelijke uitstraling naar uw klanten (en website bezoekers) toe en is daarom een must-have voor iedere organisatie. Daarnaast hebben wij flex huur waarbij u uw klanten kunt ontvangen of als u uw administratie wilt doen. Vele zzp’ers en stichtingen kiezen virtualoffice Dordrecht om zich in te schrijven als virtuele kantoor adres.

Heeft u nog enkele vragen met betrekking tot onze organisatie en/of dienstverlening? Wacht niet en neem direct contact met ons op! Dit kunt u doen door het contactformulier op onze website in te vullen.

Pakketten van Virtual Office Dordrecht

Bekijk onze mogelijkheden per maand. In pakket 1, 2 en 3 is een zakelijk telefoonnummer (callvoip) ook mogelijk voor €20,- per maand.

Pakket 1

Basis Pakket

Vestigingsadres kvk huren

  • Inclusief post, mailen of scannen

  • Ons adres voor uw KVK inschrijving

  • Voor 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden!

Vanaf €33,95 per maand