Inschrijven KVK zonder adres

Wilt u zich inschrijven KVK zonder adres? Wij, van Virtual Office Dordrecht, kunnen u verder helpen! Wij zijn een erkend KVK inschrijfadres. Inschrijven is zeer snel voor u verzorgd. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor al uw vragen. Wij begrijpen dat u als organisatie niet altijd in staat bent om direct een kantoorruimte te huren. U kunt bij ons daarom kiezen voor de aanwezigheid van een (flexibele) professionele bedrijfslocatie. Virtual Office Dordrecht kan uw bedrijf verder helpen met onder andere een zakelijk postadres, een zakelijk telefoonnummer en telefoonbeantwoording. Daarnaast kunnen wij ook diverse werkplekken en vergaderruimtes voor u regelen én verhuren wij meerdere kantoorplekken. Vele zzp’ers en stichtingen kiezen Virtual Office Dordrecht om zich in te schrijven als virtuele kantoor adres.

Benieuwd geworden naar wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen? Twijfel dan niet om even contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Pakketten van Virtual Office Dordrecht

Bekijk onze mogelijkheden per maand. In pakket 1, 2 en 3 is een zakelijk telefoonnummer (callvoip) ook mogelijk voor €20,- per maand.

Pakket 1

Basis Pakket

Vestigingsadres kvk huren

  • Inclusief post, mailen of scannen

  • Ons adres voor uw KVK inschrijving

  • Voor 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden!

Vanaf €33,95 per maand

Pakket 2

Per maand betalen

Vestigingsadres kvk huren

  • Inclusief post, mailen of scannen

  • Ons adres voor uw KVK inschrijving

€44,95 per maand

Pakket 3

Meerdere BV’s

Vestigingsadres kvk huren