Wat is een virtueel kantoor?

Met een virtuele kantoorruimte heb je een kantoor, maar dan zonder kantoor. Hiermee heb je een zakelijk adres voor je bedrijfsvermelding en communicatie, maar je bent er niet fysiek aanwezig. Een virtueel kantoor zorgt er namelijk voor dat je je werk kan doen, waar je je ook ter wereld maar bevindt. Het adres geldt onder andere als zakelijk adres voor op je visitekaartje en ter communicatie met een lokaal telefoonnummer en een postservice.

Ondernemen wordt dus steeds flexibeler. Werken gebeurt vanuit huis, op flexplekken of in een koffiebar. Een bedrijf inschrijven echter is nog niet zo flexibel. Wanneer u een bedrijf gaat inschrijven bij de Kamer van Koophandel dient het adres waar u uw bedrijf wilt inschrijven aan een hoop voorwaarden te voldoen. Uiteindelijk komt u vaak uit op twee opties. Een bedrijfsruimte huren of uw bedrijf inschrijven op uw privéadres. Wij van virtualoffice Dordrecht bieden u oplossing.

Pakketten van Virtual Office Dordrecht

Bekijk onze mogelijkheden per maand. In pakket 1, 2 en 3 is een zakelijk telefoonnummer (callvoip) ook mogelijk voor €20,- per maand.

Pakket 1

Basis Pakket

Virtual office huren

  • Inclusief post, mailen of scannen

  • Ons adres voor uw KVK inschrijving

  • Voor 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden!

Vanaf €29,95 per maand

Pakket 2

Per maand betalen

Virtual office huren

  • Inclusief post, mailen of scannen

  • Ons adres voor uw KVK inschrijving

  • Voor 3 maanden, 6 maanden, 12 maanden of 24 maanden!

Vanaf €46,50 per maand